Guia de compra

 

MÈTODES DE PAGAMENT

Les comandes realitzades a algemica.com poden pagar-se amb targeta de crèdit a través de passarel·la de pagament (TPV Virtual) Redsys, de l'entitat BBVA, o a través del PayPal.  


LLIURAMENT DE COMANDES

ALGEMICA BARCELONA, S.L. lliura comandes dins del territori espanyol. Si voleu realitzar una comanda i lliurar-la a l'eestranger, envieu un mail a info@algemica.com i buscarem la millor solució.

Les comandes són lliurades a Envialia en 24-48 hores, sempre que els productes es trobin en estoc. Totes les comandes es tramiten abans de les 15 h de manera que les que es realitzin després d'aquesta hora, passaran a gestionar-se l'endemà. Les comandes realitzades dissabtes, diumenges i festius es lliuraran a l'empresa de transport el primer dia laborable posterior al dia de realització de la comanda. S'ha de tenir en compte que els terminis indicats es computen en dies laborables i que es poden veure afectats per festes locals o nacionals.

Algemica.com facilitarà l'adreça i telèfon de contacte a l'empresa de missatgeria tal que aquesta pugui realitzar el lliurament de la seva comanda, així com posar-se en contacte amb vostè si cal

Tarifes

Enviaments inferiors o iguals a 19,99 euros, ports de 5,50 Euros.
Enviaments superiors o iguals a 20 Euros, ports gratuïts.
Els ports poden ser inferiors als que es descriuen o fins i tot gratuïts, segons promocions.
Enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla

El sistema duaner pot aplicar les càrregues impositives corresponents. En cap cas podrem determinar l'import dels impostos a pagar pel client en rebre la seva comanda ja que, en el cas de les Illes Canàries, depèn de l'impost general indirecte canari ( "IGIC") i "duanes de Canàries". De manera orientativa, i en cap cas amb caràcter fix, solen cobrar entre 15 i 30 Euros per Drets d'Importació i Papers Administratius de duanes, a més del percentatge corresponent al "IGIC". Així mateix, no ens responsabilitzem de les possibles variacions que es realitzin des de duanes sense previ avís.


PREU I TERMINI DE VALIDESA DE L'OFERTA

Els preus de cada producte inclouen l'IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

En el moment de confirmar la comanda i haver realitzat el pagament, ALGEMICA BARCELONA, S.L. emetrà la corresponent factura que vostè podrà visualitzar i descarregar en la seva àrea restringida de la web i que rebrà, a més, de forma automàtica per correu electrònic.

Per a qualsevol informació sobre la seva comanda, l'usuari comptarà amb el telèfon d'atenció a clients d'ALGEMICA BARCELONA, S.L. +34 93.595 19 05 o via correu electrònic a l'adreça info@algemica.com. En qualsevol cas, haurà d'indicar en l'assumpte del missatge o al nostre departament d'atenció al client el número de comanda que li va ser assignat i indicat en el correu electrònic de confirmació de la compra.


DRET DE CANCEL·LACIÓ, DEVOLUCIÓ I REEMBORSAMENT

Producte fora d'estoc

Si realitza la comanda d'un producte fora d'estoc, des d'algemica.com ens posarem en contacte amb vostè i l'informarem del termini estimat de recepció del producte. Si no fos possible la venda del producte, podrà anul·lar totalment o parcialment la comanda i li reemborsarem l'import corresponent.

Devolució

L'usuari disposarà d'un termini de 7 dies hàbils, a partir de la data de recepció del producte, per a la seva devolució.

El producte ha de ser retornat en el seu embalatge original i en perfecte estat. Per condicions higièniques i de salut, no s'admetrà la devolució de cap producte un cop retirada la seva funda de plàstic, obert o desprecintat i que no estigui en perfectes condicions.

Així mateix, el dret de cancel·lació no podrà aplicar-se a productes personalitzats o que, per raons d'higiene o altres excepcions legalment previstes, no siguin susceptibles d'aquest dret.

No s'admeten enviaments a ports deguts.

Un cop que rebem la mercaderia i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, algemica.com admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada i, si és el cas, l'enviament del nou producte .

La devolució ha d'enviar-se a:

ALGEMICA BARCELONA, S.L.
Pol. Ind. La Valldan.
Camí de Sant Bartomeu, 5.
08600 Berga (Barcelona)
T. +34 93 595 19 05

Reemborsament

Rebrà el reintegrament de l'import en un termini màxim de 30 dies a partir de la nostra recepció del producte de canvi o devolució. Recordeu que en pagar amb targeta de crèdit, és probable que el seu banc no mostri l'import de la devolució en el seu saldo fins el mes següent.

Per fer un canvi o devolució, pot enviar un correu electrònic a info@algemica.com o trucar-nos al número de telèfon +34 93.595 19 05.

Comanda incompleta, trencada o no corresponent amb la seva compra

Si la seva comanda arriba incompleta, trencada o no correspon amb la seva compra, contacti amb nosaltres via telefònica +34 93.595 19 05 o enviï un correu electrònic a info@algemica.com indicant el problema, les dades personals i el número de comanda. Revisarem el seu cas i farem els canvis oportuns.

Si missatgeria li fa lliurament d'un paquet danyat, no l'accepti. Notifiqui el seu cas a info@algemica.com i tramitarem la reclamació.


GARANTIES APLICABLES

Tots els productes oferts a través del lloc web són completament originals.

Els clients d'algemica.com es beneficien de la garantia donada pels diferents fabricants de cadascun dels articles.

Els suplements nutricionals mostrats a algemica.com no tracten de substituir una dieta equilibrada i variada, només es presenten amb la finalitat de complementar una dieta saludable.


LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

És responsabilitat de l'usuari el consum correcte i adequat dels productes que ALGEMICA BARCELONA, S.L. distribueix.


LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes condicions es regiran o interpretaran d'acord amb la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. ALGEMICA BARCELONA, S.L. i l'usuari, sempre que la legislació vigent ho permeti, acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes objecte d'aquestes Condicions, renunciant expressament a qualsevol altre fòrum, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).