store searchSearch:
Store List 0 Store(s)

Farmàcies Algēmica

L'equip Algēmica està format per un grup d'establiments que tenen en comú una forma de treballar innovadora, en la qual el pacient és el centre d'atenció, on el consell personalitzat i l'entusiasme són la base d'un equip que participa activament en la construcció del propi projecte de la marca.

Proximitat

El tracte personalitzat i la humanitat són indispensables per formar part de l'Equip Algēmica. Som gent dinàmica, amb ganes d'innovar.

Integrativa

Una mentalitat oberta i una visió de la salut integrativa, en la qual tots els aspectes de la persona ens ajuden a millorar la nostra salut.

Exclusivitat

Pertànyer a l'Equip Algēmica implica tenir l'exclusivitat de la venta dels nostres productes en una mateixa zona d'influència.

Què és el projecte Algēmica?

Si tens una visió integrativa de la salut, ets dels nostres

Algēmica va més enllà de la creació de productes d'una immillorable qualitat, és en ella mateixa, una filosofía de vida, una forma d'entendre el món i sobretot, la SALUT.

La nostra prioritat és la PERSONA i el seu objectiu, l'EQUILIBRI.

Algèmica entén la salut com una forma de viure alegre i autònoma, en harmonia amb el seu entorn i amb un mateix.

La nostra metodologia de treball, és rigorosament científica, i és per aquest motiu que ens calen professionals que acompanyin el client, el guiïn i l'aconsellin, amb la disciplina que els coneixements científics aporten. És per aquesta raó que NOMÉS es poden trobar els productes Algēmica en establiments i centres especialitzats en salut, que tenen una vocació innovadora i visió integrativa de la salut.

Algēmica està especialment orgullosa de comptar amb un equip d'establiments altament formats, que transmeten una gran empatia i que tenen ganes de prosperar en el camp terapèutic i humanístic. Un equip que creix dia a dia per ser més propers a la societat.

ALGĒMICA, SALUT REGENERATIVA AVANÇADA.

Voleu formar part de l'Equip Algēmica?

Cliqueu i ens posarem en contacte amb vosaltres.