Qui som

Algēmica

Algēmica és el nom comercial de la marca Algēmica Barcelona SL, una empresa de productes dedicats al tractament i promoció de la salut des d’una perspectiva integrativa, és a dir, des d’una visió global i simultània de l’eix de la ment, l'eix estructural  i  la cura de la pell.

Compta amb una metodologia pròpia de treball sustentada en el rigor científic i la convergència de diferents disciplines vinculades a la terapèutica.

Algēmica aposta per la qualitat, la innovació i el tracte personalitzat, així com el treball evolutiu en xarxa, per això és de vital importància la permanent comunicació entre l’empresa i els clients.

La seva activitat gira al voltant del disseny, formulació i comercialització de suplements alimentaris i productes fisiocosmètics i de la implantació d’un model formatiu en constant evolució, que permeti treballar en una metodologia innovadora en el camp del consell personalitzat i de la prevenció com a filosofia de vida.

Hereus de l'experiència

Algēmica és una empresa que té els seus orígens en l'entorn farmacèutic català i ha estat creada per professionals inquiets, afins a les teràpies naturals i regeneratives, però sense perdre de vista el rigor científic que sempre ha caracteritzat aquesta professió.

L'entrada al segle XXI ha portat la societat a buscar noves respostes, noves formes de tenir cura de la salut, des d’una perspectiva més preventiva, més lògica i més harmònica amb l’entorn natural.

La societat està més informada i busca solucions adaptades al seu estil de vida, així doncs, la branca de les teràpies regeneratives, amb les suplementacions d’equilibris estructurals i els consells professionals al darrera, fan que la salut esdevingui una necessitat creada en el context de cada persona.

Cada persona és individual i com a tal s’ha de tractar terapèuticament, sense descuidar mai l’aspecte emocional, que considerem clau en la gestió d’una salut equilibrada.

Productes Algēmica

Els complements alimentaris i fitoterapèutics, i els cosmètics estructurals Algēmica es troben exclusivament en centres especialitzats en suplementació regenerativa, establiments formats científicament on podran assessorar-lo àmpliament sobre la seva salut amb total confiança professional.

Els complements Algēmica estan formulats amb ingredients de màxima qualitat, naturalitat i eficàcia. Tots estan argumentats amb estudis científics que n'avalen les concentracions i aplicacions terapèutiques.

Productes