Farmàcies Algēmica

L'equip Algēmica està format per un grup d'establiments que tenen en comú una forma de treballar innovadora, en la qual el pacient és el centre d'atenció, on el consell personalitzat i l'entusiasme són la base d'un equip que participa activament en la construcció del propi projecte de la marca.

Proximitat

El tracte personalitzat i la humanitat són indispensables per formar part de l'Equip Algēmica. Som gent dinàmica, amb ganes d'innovar.

Integrativa

Una mentalitat oberta i una visió de la salut integrativa, en la qual tots els aspectes de la persona ens ajuden a millorar la nostra salut.

Exclusivitat

Pertànyer a l'Equip Algēmica implica tenir l'exclusivitat de la venta dels nostres productes en una mateixa zona d'influència.

Equip Algēmica

Aquestes són les farmàcies on podreu trobar els nostres productes, són els membres de l'Equip Algēmica.

Farmàcia Capellades (Ponts)

A Ponts hi trobareu una farmàcia que aposta per la medicina natural, la nutrició i per una concepció de la salut des d'una visió integrativa. Es tracta de la Farmàcia Capellades, a la carretera de la Seu d'Urgell 10, una farmàcia-òptica amb una llarga tradició, que te una especial cura amb l'atenció personal als seus clients.

 Carretera de la Seu d'Urgell 10
25740 Ponts (Lleida)

 973 46 09 94 ·  693 95 21 35

farmaciacapellades@gmail.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Corona Subirana (Mataró)

La Farmàcia Corona Subirana es troba al bell mig del barri de Cerdanyola de Mataró, al Passeig Ramón Berenguer 73-75, des de l'any 1970. Sempre amb la voluntat d'oferir un servei sociosanitari de qualitat, la farmàcia ha anat creixent i ampliant l'oferta en serveis i productes: Dietètica, Herboristeria, Homeopatia, Ortopèdia, Sistema Individualitzat de Dosificació, controls analítics..., sempre amb una Atenció Farmacèutica integral.

 Passeig Ramón Berenguer, 73-75
08303 Mataró (Barcelona)

 93 757 90 93 

farmaciacoronasubirana@cofb.net

www.farmaciacoronasubirana.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Maria Baladron (Barcelona)

Al centre del barri de Sants de Barcelona, hi trobareu la Farmàcia Maria Baladron, una farmàcia de tracte proper i assessorament personalitzat, grans professionals de la farmàcia, carregats d'energia, plens d'il·lusió i empenta, per donar el millor servei als seus clients.

 Carrer de Ciceró, 12
08014 Barcelona

 934 31 45 70 


Farmàcia Traveria (Sant Pau de Segúries)

La Farmàcia Traveria, és una farmàcia propera, oberta i vitalista. Al carrer Guàrida 4 de Sant Pau de Segúries, Girona, hi trobareu aquest fantàstic equip de professionals, que tenen cura de la vostra salut i sempre estan oberts a escoltar i tractar d'una forma personalitzada els seus clients per què puguin millorar la seva qualitat de vida.

 C. Guàrida 4
17864 Sant Pau de Segúries (Girona)

 972 74 71 19 ·  620 300 088

www.canalfarmaciaonline.com/farmacia-traveria 

 Facebook
 Instagram

Pàgina següent

Què és el projecte Algēmica?

Si tens una visió integrativa de la salut, ets dels nostres!

Algēmica va més enllà de la creació de productes d'una immillorable qualitat, és en ella mateixa, una filosofía de vida, una forma d'entendre el món i sobretot, la SALUT.

La nostra prioritat és la PERSONA i el seu objectiu, l'EQUILIBRI.

Algèmica entén la salut com una forma de viure alegre i autònoma, en harmonia amb el seu entorn i amb un mateix.

La nostra metodologia de treball, és rigorosament científica, i és per aquest motiu que ens calen professionals que acompanyin el client, el guiïn i l'aconsellin, amb la disciplina que els coneixements científics aporten. És per aquesta raó que NOMÉS es poden trobar els productes Algēmica en establiments i centres especialitzats en salut, que tenen una vocació innovadora i visió integrativa de la salut.

Algēmica està especialment orgullosa de comptar amb un equip d'establiments altament formats, que transmeten una gran empatia i que tenen ganes de prosperar en el camp terapèutic i humanístic. Un equip que creix dia a dia per ser més propers a la societat.


ALGĒMICA, SALUT REGENERATIVA AVANÇADA.

Voleu formar part de la Comunitat Algēmica?

Cliqueu i ens posarem en contacte amb vosaltres.