Farmàcies Algēmica

L'equip Algēmica està format per un grup d'establiments que tenen en comú una forma de treballar innovadora, en la qual el pacient és el centre d'atenció, on el consell personalitzat i l'entusiasme són la base d'un equip que participa activament en la construcció del propi projecte de la marca.

Proximitat

El tracte personalitzat i la humanitat són indispensables per formar part de l'Equip Algēmica. Som gent dinàmica, amb ganes d'innovar.

Integrativa

Una mentalitat oberta i una visió de la salut integrativa, en la qual tots els aspectes de la persona ens ajuden a millorar la nostra salut.

Exclusivitat

Pertànyer a l'Equip Algēmica implica tenir l'exclusivitat de la venta dels nostres productes en una mateixa zona d'influència.

Equip Algēmica

Aquestes són les farmàcies on podreu trobar els nostres productes, són els membres de l'Equip Algēmica.

Farmàcia Olivet (Granollers)

A la Farmàcia Font Olivet, al carrer Roger de Flor de Granollers, hi trobareu un model d'atenció de persones, enfocat cap a les persones. Uns professionals de la salut que volen ajudar als seus pacients a obtenir els millors resultats, oferint serveis de valor afegit per poder donar resposta a les seves necessitats de salut i benestar.

 C. Roger de flor 119
08401 Granollers (Barcelona)

 93 870 60 30 

info@farmaciaolivet.com

www.olivetfarmacia.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Copèrnic47 (Barcelona)

Al carrer Copèrnic 47 de Barcelona, hi trobareu la farmàcia Copèrnic47 de l'Ester Baró, una farmàcia dinàmica, especialista en ortopèdia, homeopatia i consell nutricional. Volem ser la teva farmàcia de confiança, on consultar-hi qualsevol dubte.

 C. Copèrnic 47
08021 Barcelona

 93 201 47 60 

farmaciacopernic47@gmail.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Tarín (Terrassa)

La Farmàcia Tarín, al carrer Font Vella 71, al centre de Terrassa, aquí teniu una farmàcia plena d'il·lusió i esforç en allò que més els agrada: aconsellar els seus clients. Un espai on els encanta cuidar-vos i on us tractaran de forma personalitzada i amb la màxima confiança.

 C. Font Vella 71
08221 (Terrassa) Barcelona 

 93 736 20 23 

farmaciatarin@gmail.com

 Instagram

Farmàcia Francesc Macià (Barcelona)

Situada a la Plaça Francesc Macià Nº3 de Barcelona, la Farmàcia Francesc Macià ofereix una gran varietat de productes tan de farmàcia com de parafarmàcia, especialitzant-se sobretot, en suplements dietètics, alimentaris i dermofarmàcia. Un lloc ideal per trobar consell farmacèutic en una situació privilegiada.

 Pl. Francesc Macià 3
08021 Barcelona

 93 200 07 40 

parafarmaciafrancescmacia@gmail.com

www.farmaciafrancescmacia.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia SQ (Sant Quirze del Vallès)

A la Avinguda d'Egara 83 de Sant Quirze del Vallès, hi trobareu la Farmàcia SQ, una farmàcia moderna, jove i dinàmica, amb molts ganes d'aconsellar als seus clients d'una forma professional i amable, prioritzant la seva salut i atenent a les noves tendències del món farmacèutic. Farmàcia SQ, aquí i ara, per tú!

 Avgda. d'Ègara 83
08192 Sant Quirze del Vallès (Barcelona)

 93 499 75 25  ·  692 92 08 01

info@farmaciasq.com

www.farmaciasq.com

 Facebook
 Instagram
 Twitter

Farmàcia Milla Sánchez (Campillo de Altobuey)

Si busques una farmàcia amb un equip motivat, apassionat de la seva feina i que té cura de manera especial dels seus clients, aquesta és la teva farmàcia. Farmàcia Milla Sánchez, al carrer Toledillo 2 de Campillo de Altobuey, a Cuenca, tens una farmàcia que prioritza especialment el tracte personalitzat i una atenció a la salut de forma integrativa.

 C. Toledillo 2
16210 Campillo de Altobuey (Cuenca)

 969 33 72 68 

antonio@farmaciamillasanchez.com

farmaciamillasanchez.com

 Facebook
 Instagram
 Twitter

Farmàcia del Passeig (Torroella de Montgrí)

Al Passeig de Catalunya 21 de Torroella de Montgrí, hi trobareu la Farmàcia del Passeig, amb un gran equip de professionals amb ganes de donar el millor servei personalitzat als seus clients. A la Farmàcia del Passeig hi trobareu un grup humà, sempre motivat en oferir un servei de qualitat que cobreixi les necessitats dels pacients, un equip d'atenció farmacèutica, que ja acumula molts anys d'experiència en el sector.

 Passeig de Catalunya 21
17257 Torroella de Montgrí (Girona)

 972 76 0149 ·  608 19 45 32

info@farmaciadelpasseig.com

www.farmaciadelpasseig.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Anna Mazó (Maçanet de la Selva)

La Farmàcia Anna Mazó està formada per un equip jove i dinàmic en formació continuada i amb una dilatada experiència en el sector farmacèutic. Situada al centre de Maçanet de la Selva, carrer Fira 33, ofereix un ampli ventall en productes, serveis, coneixements i especialistes de primera línia. Qualitat, professionalitat i bon tracte al servei del més important: les persones.

 C. Fira 33 
17412 Maçanet de la Selva (Girona)

 972 85 71 20 ·  608 519 719

info@farmaciaannamazo.cat

www.farmaciaannamazo.cat

 Facebook
 Instagram
 Twitter

Farmàcia El Cedre (Andorra la Vella)

A l'Avinguda d'Enclar 32, d'Andorra la Vella, hi trobareu una de les farmàcies d'Andorra amb més anys d'experiència, consolidada com una de las farmàcias de referència d'aquest país, la Farmàcia El Cedre. Un equip, especialment dedicat al tracte professional i personalitzat, assessorant en tot moment als seus clients per tenir cura de la seva salut..

 Av. d'Enclar 32 
AD500 - Andorra la Vella (Principat d'Andorra)

 (376) 723 383 ·  (376) 623 383


www.farmaciaelcedre.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Can Palet (Terrassa)

La Farmàcia Can Palet, al carrer Colom 286 de Terrassa, és un concepte de farmàcia inspirada en la proximitat, que neix des de la il·lusió i amb la voluntat cuidar de totes aquelles persones que ens visitin per poder-los ajudar i orientar en benefici de seva salut i benestar. El nostre equip el componen persones amb una sòlida formació i experiència en diferents àmbits, el que ens permet oferir una atenció farmacèutica de qualitat.

 Carrer Colom 286
08223 Terrassa (Barcelona)

 937 859 887 ·  609 956 236

farmaciaolgaasin@gmail.com

www.farmaciacanpalet.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Nova 73 (La Garriga)

A la carretera Nova 73 de La Garriga, hi trobem la Farmàcia Nova, un equip de professionals amb ganes de donar el  millor servei i assessorament als seus clients per tenir cura de la seva salut. Una farmàcia renovada i motivada, que aposta per una atenció personalitzada, preventiva i de qualitat, fruit de la seva llarga experiència.

 Carretera Nova 73
08530 La Garriga (Barcelona)

 931 35 21 70 ·  607 19 53 68

farmanova@farmanova73.cat

www.farmacianova73.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Montané (Sabadell)

Farmàcia Montané, a la Ctra. de Barcelona 219 de Sabadell, és una farmàcia jove, dinàmica i amb un equip de professionals altament qualificats disposats a millorar el vostre estat de salut. Partint de la base dels nostres coneixements sobre la farmàcia tradicional, som especialistes en dermofarmàcia, cura del nadó, dietètica i medicina natural i esportiva. Tenim una clara vocació de servei, dirigida a millorar l’estat de salut dels nostres pacients. Som una farmàcia propera i de confiança.

 Carretera de Barcelona 219
08201 Sabadell (Barcelona)

 93 726 21 43 ·  678 58 88 20

info@farmaciamontane.com

www.farmaciamontane.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Gonzalvo (Sant Pere de Ribes)

En ple centre de Sant Pere de Ribes, al carrer Sitges 53, s'hi troba la Farmàcia Gonzalvo. Una farmàcia que t'ofereix un tracte proper i assessorament personalitzat, gràcies a un equip de grans professionals de la farmàcia, ple d'energia, carregats d'il·lusió i empenta, per tal de donar el millor servei als seus clients.

 Carrer Sitges 53
08810 Sant Pere de Ribes (Barcelona)

 938 96 19 17 ·  648 730 511

farmaciagonzalvo@cofb.net

www.farmaciagonzalvofmas.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Miserachs (Barcelona)

Aquesta farmàcia situada al cor de l'eixample de Barcelona, al carrer Roger de Lluria 51, és una farmàcia vocacional, implicada i compromesa amb la promoció de la salut dels seus clients. La Farmàcia Miserachs, t'ofereix un tracte proper i un assessorament personalitzat, gràcies a un equip de grans professionals del món farmacèutic.

 Carrer Roger de Llúria 51
08009 Barcelona

 93 488 05 34 

martamiserachs@yahoo.es

  Facebook

Farmàcia Plana (Girona)

La Farmàcia i Parafarmàcia Plana, establiment històric de la ciutat, està situada a la plaça de les Castanyes de Girona. Amb una espectacular decoració, tant interior com exterior, actualment està encapçalada per la segona generació familiar, representada per Marta Vaello. Us ofereix una gamma completa de productes cosmètics i tractaments, està especialitzada sobretot en productes naturals, amb l'assessorament tècnic del seu personal qualificat, que l'orientarà de forma adient en les seves consultes.

 Plaça de les Castanyes 9
(Travessia Rambla)
17004 Girona

 972 203 246 

planaroger@gmail.com

Farmàcia Universidad (Santander)

La Farmàcia Universidad, al carrer Estudiantes 2 de Santander, es un equip proper, professional i apassionat d'aquesta professió per y per a la salut de les persones, un equip ⁣preparat i amb un gran somriure per a rebre't. ⁣Resoldran qualsevol dubte que tinguis sobre medicaments, així com informar-te de totes les opcions disponibles per a millorar la teva salut. Tenint cura de l'atenció farmacèutica i apostant per els productes naturals.

 Carrer Estudiantes 2
39006 Santander (Cantabria)

 942 28 21 35 ·  601 101 236

farmaciauniversidad@hotmail.es

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Torres (Mollerusa)

La Farmàcia Torres, a l'Avinguda del Canal 9 de Mollerusa, és una farmàcia centrada en el que més importa: el teu benestar. La seva raó de ser són els seus pacients i cuidar de la seva salut. És per això, que cada dia centren els seus esforços a escoltar-te i oferir-te el millor consell per a tu i els teus. Hi trobaràs tota l'atenció que precises amb un tracte proper i professional, ajudant-te a gaudir de la millor salut possible.

 Av. del Canal 9
25230 Mollerusa (Lleida)

 973 60 23 65 ·  683 666 590

etorres@coflleida.cat

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Consell (Terrassa)

Sempre a la teva disposició, sempre donant-te el millor consell de salut. A la Farmàcia Consell, a Consell de Cent 1 de Terrassa, som, per sobre de tot, un gran equip humà on el nostre objectiu és l'atenció del/la pacient d'una manera professional i propera per a solucionar les teves necessitats de manera immediata i eficaç, així com resoldre els dubtes en relació a l'àmbit sanitari. Ètica, honestedat, professionalitat, lleialtat i compromís.

 Carrer Consell de cent 1
08226 Tarrasa (Barcelona)

 937 349 444 ·  676 115 507

farmacia.consell@gmail.com

www.farmaciaconsell.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia La Mola (Matadepera)

La Farmàcia La Mola, al Carrer Sant Llorenç 91 de Matadepera, és un equip que treballa cada dia per actualitzar, millorar i innovar els seus serveis. Un grup de professionals proper, especialitzat i amb voluntat de servei, que us ofereix una atenció personalitzada sempre prioritzant la vostra salut.

 Carrer Sant Llorenç 91 
08230 Matadepera (Barcelona)

 93 730 17 20 

farmacialamola@gmail.com


Farmàcia Guillén (Sta. Perpètua de Mogoda)

A Santa Perpètua de Mogoda, a l'Avinguda Barcelona 2, hi trobareu la Farmàcia Guillén, una farmàcia jove, moderna i amb un equip professional altament qualificat. Un equip humà que té cura de la vostra salut amb un tracte personalitzat i proper, que genera la confiança que necessiteu.

 Avinguda Barcelona 2 
08130 Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)

 93 560 18 60 ·  607 42 16 56

farmaciaguillen@gmail.com

  Facebook
  Instagram

Farmàcia Cárdenes (Las Palmas de Gran Canaria)

La Farmàcia Cárdenes, situada al carrer Juan M. Durán González 18, de Las Palmas de Gran Canaria, és una farmàcia activa, amb un equip motivat i dinàmic, que posa al vostre servei, la seva experiència per fomentar uns hàbits saludables. Un grup de professionals, sempre oberts a escoltar i tractar d'una forma personalitzada els seus clients.

 C. Juan M. Durán González 18 
35007 - Las Palmas de Gran Canaria

 928 272 403 ·  690 024 595

cristinacardenesn@gmail.com

www.farmaciacardenesjmduran.es 

  Facebook
  Instagram

Què és el projecte Algēmica?

Si tens una visió integrativa de la salut, ets dels nostres!

Algēmica va més enllà de la creació de productes d'una immillorable qualitat, és en ella mateixa, una filosofía de vida, una forma d'entendre el món i sobretot, la SALUT.

La nostra prioritat és la PERSONA i el seu objectiu, l'EQUILIBRI.

Algèmica entén la salut com una forma de viure alegre i autònoma, en harmonia amb el seu entorn i amb un mateix.

La nostra metodologia de treball, és rigorosament científica, i és per aquest motiu que ens calen professionals que acompanyin el client, el guiïn i l'aconsellin, amb la disciplina que els coneixements científics aporten. És per aquesta raó que NOMÉS es poden trobar els productes Algēmica en establiments i centres especialitzats en salut, que tenen una vocació innovadora i visió integrativa de la salut.

Algēmica està especialment orgullosa de comptar amb un equip d'establiments altament formats, que transmeten una gran empatia i que tenen ganes de prosperar en el camp terapèutic i humanístic. Un equip que creix dia a dia per ser més propers a la societat.


ALGĒMICA, SALUT REGENERATIVA AVANÇADA.

Voleu formar part de la Comunitat Algēmica?

Cliqueu i ens posarem en contacte amb vosaltres.