Comunitat Algēmica

La comunitat Algēmica està formada per un grup d'establiments que tenen en comú una forma de treballar innovadora, en la qual el pacient és el centre d'atenció, on el consell personalitzat i l'entusiasme són la base d'un equip que participa activament en la construcció del propi projecte de la marca.

Proximitat

El tracte personalitzat i la humanitat són indispensables per formar part de l'Equip Algēmica. Som gent dinàmica, amb ganes d'innovar.

Integrativa

Una mentalitat oberta i una visió de la salut integrativa, en la qual tots els aspectes de la persona ens ajuden a millorar la nostra salut.

Exclusivitat

Pertànyer a l'Equip Algēmica implica tenir l'exclusivitat de la venta dels nostres productes en una mateixa zona d'influència.

Equip Algēmica

Aquests són els establiments on podreu trobar els nostres productes, són els membres de la Comunitat Algēmica.

La Farmàcia de Bellaterra (Bellaterra)

A la Plaça del Pi, 5 de Bellaterra, hi trobareu La Farmàcia de Bellaterra, una farmàcia jove, vocacional, implicada i compromesa amb la promoció de la salut de la seva comunitat.

 Pl. del Pi, 5 · 08193 Bellaterra (Barcelona)

 93 691 46 55

serveis@lafarmaciadebellaterra.com

www.lafarmaciadebellaterra.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Font Sabala (Calaf)

La farmàcia Font Sabala es troba al Passeig Santa Calamanda, 7 de Calaf. Som una farmàcia activa, amb un equip motivat i dinàmic, que posa al servei dels seus clients la seva experiència i la seva visió integrativa, per fomentar uns hàbits saludables.

 Passeig Santa Calamanda, 7

08280 · Calaf (Barcelona)

 93 869 85 06

farmaciacalaf@gmail.com

farmaciaortopediafontsabala.com

 Facebook
 Twitter

Farmàcia Orígen (Cerdanyola del Vallès)

La Farmàcia Orígen, al carrer Pablo Picasso, 1 de Cerdanyola del Vallès, està formada per un equip jove, motivat, inquiet i apassionat amb el seu treball, essent el  seu principal objectiu, corregir els mals costums i assessorar d'una forma integrativa, cap a una rutina més sana.

 Carrer Pablo Picasso, 1 local 4
08290 · Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

 937 687 299 ·  616 964 567

info@farmaciaorigen.com

www.farmaciaorigen.com

 Facebook
 Instagram
 Twitter

Farmàcia Maria Cosp (Berga)

La Farmàcia Maria Cosp, al Passeig de la Pau, 55 de Berga, és un nou concepte de farmàcia basat en la visió integrativa de la persona, una percepció que engloba diversos coneixements del món de la salut, sempre des de la perspectiva del rigor científic. El nostre model de treball ens permet oferir un tracte proper i individualitzat als nostres clients.

 Passeig de la Pau 55 · 08600 Berga (Barcelona)

 93 821 01 25 ·  648 619 071

info@farmaciacosp.cat

www.farmaciacosp.cat

 Facebook
 Twitter
 Instagram

Farmàcia Isern (Parets el Vallès)

A l'Avinguda Catalunya, 84 de Parets del Vallès, hi trobareu la Farmacia Isern. Som una farmàcia oberta i dinàmica, el nostre lema és créixer dia a dia com a equip i com a professionals de la salut. La formació i el bon tracte és el que ens mou a tenir nous reptes.

 Avinguda Catalunya, 84
08150 Parets del Vallès (Barcelona)

 935 62 19 18

info@isernfarmacia.com

www.isernfarmacia.com

 Facebook
 Twitter
 Instagram

Farmàcia Aurèlia García (Sabadell)

la Farmàcia Aurèlia García, és una farmàcia propera i vitalista. Al carrer Santiago Segura 10 de Sabadell, hi trobareu aquest autèntic equip de professionals, que tenen cura de la vostra salut i sempre estan oberts a escoltar i tractar d'una forma personalitzada els sus clients.

 Carrer Santiago Segura, 10
08207 Sabadell (Barcelona)

 93 716 68 06 ·  683 136 445

farmacia.aureliagarcia@gmail.com

www.farmaciaaurelia.cat

 Facebook

Farmàcia Permanyer (Castellar del Vallès)

A la carretera de Sabadell 48, hi trobareu la Farmàcia Permanyer, un equip dinàmic, jove i alegre, molt fan dels tractaments homeopàtics i de la visió integrativa de la salut. Un grup d'especialistes en tenir cura dels seus clients.

 Ctra de Sabadell 48
08211 Castellar del Vallès (Barcelona)

 93 714 38 29 ·  628 800 878

cesca.permanyer@gmail.com

www.farmaciapermanyer.cat

 Facebook
 Twitter
 Instagram

Farmàcia Casajuana (Moià)

En una de les zones més comercials de Moià, a la carretera de Manresa 33, s'hi troba la Farmàcia Casajuana. Una farmàcia que t'ofereix un tracte proper i assessorament personalitzat, gràcies a un equip de grans professionals de la farmàcia.

 Carretera de Manresa 33
08180 Moià (Barcelona)

 93 830 02 88

casajuana.cortinas@cofb.net

www.farmaciacasajunana.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Puigpinós (Lleida)

La farmàcia Puigpinós es troba al carrer Humbert Torres de Lleida. Una farmàcia amb experiència, que sap combinar perfectament tradició i innovació, i que aposta per les noves tendències en salut integrativa. Per això, el seu equip, ple d'energia, se suma al projecte Algēmica, carregats d'il·lusió i empenta, per tal de donar el millor servei als seus clients.

  Carrer Humbert Torres, 23
25008 Lleida (Lleida)

 937 25 42 21

epuigpinos@coflleida.cat

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Llansó (Malgrat de Mar)

En el municipi costaner de Malgrat de Mar, al carrer Ponent 8, hi trobareu la Farmàcia LLansó, una farmàcia amb gairebé 40 anys d’experiència i que, alhora, sap combinar la tradició amb la innovació gràcies al seu equip jove i dinàmic. La filosofia de la nostra farmàcia consisteix en el tracte individualitzat donant, així, una atenció més acurada als nostres pacients.

 C. Ponent 8 · 08380 Malgrat de Mar (Barcelona)

 93 761 19 04 ·  660 899 774

oscar.llanso@gmail.com

 Facebook
 Instagram

Farmàcia Baleri Salt (Salt)

A la farmàcia Baleri Salt situada al carrer del Pla de Salt, 15 de Salt, Girona, t’escoltem i t’aconsellem, tant amb mètodes tradicionals com amb mètodes alternatius dels quals som especialistes de veritat. Creiem que la Salut està relacionada amb el benestar emocional i l’alimentació saludable i en això també et podem orientar.

 C. Pla de Salt 15
17190 Salt (Girona)

 972 44 10 01 ·  690 06 07 21

farmacia@farmaciabalerisalt.com

www.farmaciabalerisalt.com

 Facebook
 Twitter
 Instagram

Farmàcia Marta Gento (Barcelona)

Situada a la Via Agusta 49 de Barcelona, en ple centre de la ciutat, la farmàcia Marta Gento us ofereix un servei basat en l'atenció personalitzada, amb un equip de professionals en constant formació. Es tracta d'una farmàcia amb més de 15 anys d'experiència i que creu fermament amb la medicina natural i integrativa.

 Via Augusta, 49
08006 Barcelona

 93 218 48 19  

info@farmaciamartagento.com

www.farmaciaonlinemartagento.com

 Facebook
 Twitter
 Instagram

Farmàcia Baleri (Cassà de la Selva)

La farmàcia Baleri, situada a la Carretera Marina 113 de Cassà de la Selva, treballa cada dia per actualitzar, millorar, ampliar i innovar els seus serveis. Hi trobareu un equip humà proper, professional, especialitzat i amb voluntat de servei, que us ofereix una atenció personalitzada sempre prioritzant la seva salut.

 Carretera Marina 113
17244 Cassà de la Selva (Girona)

 972 461 159 ·  603 566 435

info@farmaciabaleri.com

www.farmaciabaleri.com

 Facebook
 Twitter

Què és el projecte Algēmica?

Si tens una visió integrativa de la salut, ets dels nostres!

Algēmica va més enllà de la creació de productes d'una immillorable qualitat, és en ella mateixa, una filosofía de vida, una forma d'entendre el món i sobretot, la SALUT.

La nostra prioritat és la PERSONA i el seu objectiu, l'EQUILIBRI.

Algèmica entén la salut com una forma de viure alegre i autònoma, en harmonia amb el seu entorn i amb un mateix.

La nostra metodologia de treball, és rigorosament científica, i és per aquest motiu que ens calen professionals que acompanyin el client, el guiïn i l'aconsellin, amb la disciplina que els coneixements científics aporten. És per aquesta raó que NOMÉS es poden trobar els productes Algēmica en establiments i centres especialitzats en salut, que tenen una vocació innovadora i visió integrativa de la salut.

Algēmica està especialment orgullosa de comptar amb un equip d'establiments altament formats, que transmeten una gran empatia i que tenen ganes de prosperar en el camp terapèutic i humanístic. Un equip que creix dia a dia per ser més propers a la societat.


ALGĒMICA, SALUT REGENERATIVA AVANÇADA.

Voleu formar part de la Comunitat Algēmica?

Cliqueu i ens posarem en contacte amb vosaltres.