Mal d'esquena?
Consells integratius

Mal d'esquena?

Consells integratius

Per aquesta tardor, Algēmica ha preparat una campanya per poder donar solucions a una de les dolències més corrents entre la població: el mal d’esquena

Text and image block

De fet, segons l’OMS, aquest problema afecta o afectarà un 80 % de la població mundial, i per això, des d’Algēmica, hem decidit prendre’ns molt seriosament aquest mal. 


Fer exercici

La majoria de mals d’esquena es consideren tensionals, de tipus muscular. L’estrès, la mala posició, la mala alimentació i la falta d’exercici hi tenen molt a veure. És per això, que recomanem introduir l’exercici físic com a rutina diària.

Nedar, caminar, practicar algun esport o ballar, per exemple, són una bona manera de començar a combatre el mal d’esquena, ja que la vida sedentària no ens ajudarà gens a trobar-nos millor. Els discs intervertebrals s’assequen per la falta de nutrients i, sovint, això passa per la manca de moviment. Així doncs, ens cal activar-nos i moure’ns.


Fisioterapeuta

A banda de fer exercici, des d’Algēmica, us recomanem fer una visita a un bon fisioterapeuta per tal de destensar la musculatura i corregir posicions. En la majoria de feines d’avui en dia, als àpats, en les relacions socials, adquirim postures molt perjudicials per a l’esquena (creuar les cames, estar molta estona drets, parlar per telèfon recolzant el cap sobre l’espatlla, etc.) i, és per això, que una part molt important per tractar el mal d’esquena és la correcció postural.


Assessorament farmacèutic

La darrera recomanació que Algēmica us vol fer és la de visitar un farmacèutic especialitzat, que us assessori en consells nutricionals, suplementació i estils de vida saludables. 


La figura del farmacèutic, amb una bona formació en aquest tipus de dolor, és la d’aquell especialista que ens pot donar consells des d’un punt de vista integratiu, és a dir, que pot relacionar l’origen del nostre mal d’esquena a partir de la comprensió del nostre estat d’ànim, l’estudi de la nostra activitat diària, de com dormim, dels nostres hàbits alimentaris, en resum, de la nostra forma de vida. 

A partir d’aquí, ens pot assessorar sobre quin és el tractament més adequat per tal de mitigar el mal d’esquena que patim.

Text and image block

Equip Algēmica

L’equip de farmàcies Algēmica s’ha format especialment per al tractament del mal d’esquena i ha analitzat, amb molta atenció, com els seus productes poden contribuir a la millora d’aquesta dolència.

Ingredients com la glutamina, el NAC, la vitamina C, la vitamina D, el silici, la bromèlia, el magnesi, la cúrcuma o el col·lagen, són ingredients dels nostres productes que poden ajudar en els diferents estats del mal d’esquena.



Consulta al nostre web on pots trobar les farmàcies de l’equip Algēmica >

La força de l'Àrnica
Una increïble font d'ingredients actius