Serem a INFARMA VIRTUAL 2021
Algēmica no podia faltar a la Trobada Europea de la Oficina de Farmàcia

Serem a INFARMA VIRTUAL 2021


Per segon any consecutiu, la Trobada Europea de la Oficina de Farmàcia, no podrà realitzar-se de manera presencial a Madrid. 

Atès que l'actual situació sanitària no permet que l'edició presencial d'Infarma pugui celebrar-se, per tal de no posar en perill la salut d’assistents i expositors, des del Comitè Organitzador es va creure convenient apostar per una nova edició virtual que permeti donar continuïtat a la trobada professional de referència de el sector i crear un espai de debat al voltant dels temes d'actualitat de la Farmàcia.


Infarma Virtual 2021 serà una oportunitat per actualitzar-se professionalment, compartir coneixements i experiències, debatre sobre el futur de l'oficina de farmàcia i tenir l'opció de contactar amb la resta de professionals de sector.

Text and image block

Infarma Virtual 2021 és un esdeveniment dirigit a tots els professionals de sector farmacèutic i, molt especialment, a les farmacèutiques i farmacèutics de desenvolupen la seva activitat a la farmàcia comunitària.

Les conferències i taules de debat que es desenvolupen a Infarma Virtual 2021 abordaran alguns dels temes de més actualitat entre els que afecten a la professió farmacèutica en els àmbits assistencial, científic i de gestió.

Les farmacèutiques i farmacèutics trobaran també una àmplia oferta de productes i serveis que presentaran els més importants laboratoris i empreses presents en aquesta cita virtual.

A Infarma Virtual 2021 tindran cabuda tots els temes d'actualitat que afecten el futur de l'oficina de farmàcia i a la seva tasca assistencial.

Algēmica no podia faltar a aquesta trobada, ja que avui és més important que mai mantenir-se actualitzat sobre totes les tendències i novetats que afecten l'oficina de farmàcia. Així doncs, durant tres dies, del 15 al 17 de juny, podreu visitar el nostres expositor virtual a infarmavirtual.es 


Allà podreu consultar les novetats que presentem aquest any, com el nou Packaging dels nostres productes, pensats per a complir amb la filosofia de les 3 erres, Reduir, Reciclar i Reutilitzar. També presentem EPHEDRA, el Màster en Farmàcia Assistencial i Bioquímica aplicada, una formació completíssima per abordar els reptes que el món de l’atenció farmacèutica té per endavant, i podrem establir contacte amb les empreses relacionades amb el sector per tal d’intentar crear sinergies que ens ajudin a créixer.

Us hi esperem!

Odoo CMS - una imatge gran
Odoo CMS - una imatge gran